Ένα γοητευτικό ξενοδοχείο στην περιοχή Στελίδα της Νάξου

Το ξενοδοχείο Naxos Magic Village είναι κτισμένο και σχεδιασμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, με λιθόστρωτα μονοπάτια και ασβεστωμένους τοίχους, εκφράζοντας απόλυτα την ομορφιά, την παράδοση και τον τοπικό χαρακτήρα της Νάξου και των Κυκλάδων.

Τα κομψά και ευρύχωρα δωμάτια με τα νησιώτικα χρώματα είναι διακριτικά διακοσμημένα με τη μινιμαλιστικό κυκλαδικό ρυθμό, ενώ οι πολύχρωμοι εξωτερικοί χώροι με τους δροσιστικούς κήπους και τη μεγάλη πισίνα συνιστούν για μια τέλεια διαμονή στη Νάξο.

Το ξενοδοχείο Naxos Hotel Village είναι ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία στη Νάξο με μακρά παράδοση στον τουρισμό, συνδυάζοντας άνεση και γνήσια ελληνική φιλοξενία σε μία πραγματικά προνομιακή τοποθεσία στην περιοχή της Στελίδας, για αξέχαστες και ξεκούραστες διακοπές στη Νάξο.

Το φιλόξενο προσωπικό του ξενοδοχείου, φροντίζει για τις ξέγνοιαστες διακοπές των επισκεπτών στο ξενοδοχείο Naxos Magic Village και είναι πάντα πρόθυμο να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στη Νάξο.

Αποστάσεις

    • 150 μέτρα από μία παραλία με άμμο
    • 800 μέτρα από τον Άγιο Προκόπιο
    • 4,5 χμ από την πόλη της Νάξου και το λιμάνι
    • 1,5 χμ από το αεροδρόμιο

Comments are closed.

Naxos Magic Village Hotel - ΜΗΤΕ / GNTO CRN 1174Κ033Α1337201
powered by HotelThemes.gr